torek, 2. december 2008

Tematski sestanek

Kot vsak prvi ponedeljek v mesecu, smo se tudi tega logaški taborniki zbrali na Naklu, da bi se kaj novega naučili. Decembrska tema je bila: montaža CTC-peči v kurilnici s priklopom na elektriko in vodo.



Če mislite, da se je tabornikom dokončno zmešalo, naj vas potolažim, da je v resnici bila tema izdelava novoletnih voščilnic, in sicer pod budnim očesom strokovnjakinje za izdelavo novoletnih čestitk, Aleše Čuk - Čolce. Delo je bilo zelo zahtevno in natančno, vendar pa je bilo zaradi trdih rok, ki so bdele nad nami (glej spodnjo sliko), tudi uspešno zaključeno.



Končni izdelek, ki ga bodo dobili le posvečeni, saj je izdelan v omejeni seriji, pa izgleda nekako takole. No, še kakšno globoko misel o tem, kako bo drugo leto vse lepše, boljše in večje bomo dodali in voščilnca gre lahko na pot.



Za Vas - Špohtl

5 komentarjev:

Unknown pravi ...

Aleša, super so tele čestitke... Punce so vidit pridne, Pri fantih je pa tko, kot da eden tristo kilsko peč natika na steno, trije pa čekirajo če ni slučajno mal postran.... Ampak se mi pa zdi, da fotke včasih tud mal lažejo, kaneda?...

Čopasti Metulj pravi ...

strinjam se z bojanom - čeprav nam je potrpežljivost na koncu mal pošla, je končni izdelek kar simpatičen. Hvala, aleša:)

Anonimni pravi ...

Vidim, da veliko zamujam in, da tekmujete kdo bo bolj priden. Super, le tako naprej!

Češmin

špohtl pravi ...

No res da slika včasih laže, ampak tale s pečjo ne. Kajti kolikor jest poznam Špohtla, je to peč on res sam nataknu na steno. No z manjšo pomočjo Volvota. Punce so pa itak zmeri "pridne".

Čolca pravi ...

Šele danes prebrala...
Hvala za pohvale!:)
Moram rečt, da so fantje bli pridni, ker so prišli pomagat in so nam puncam zrezali podlago pa celo srnjačke, da smo lahko potem zaštartali.
Hvala vsem, ki ste potrpežljivo ustvarjali!