nedelja, 17. junij 2012

Naš trud je obrodil sadove

Ekipa Robinzonov se je izmučena vrnila z orientacije, saj smo zadnjo polovico poti pretekli, ker nam je počasi zmanjkovalo časa. Tek se je izplačal! Prišli smo namreč 10 minut prej, preden bi zaradi predolgega časa za celotno orientacijo dobili 0 točk.


Malo smo poležali, nato pa smo se odpravili na sladoled, ki se je prav prijetno prilegel.
Po osvežitvi s sladoledom, smo se počasi odpravili na proslavo ob šestdesetletnici Rodu Veseli veter.


Pred proslavo smo izvedeli rezultate mnogoboja in bili nad njim več kot samo navdušeni! Naše veselje je sicer malce uplahnelo, ko smo izvedeli, da nam je do izenačitve s prvo skupino manjkalo le 0.1%, a smo se po proslavi spet razživeli in posneli nekaj živahnih skupinskih fotografij. Po razpravljanju dolgo v noč smo se končno odpravili spat.
 

Zjutraj sta se Tomahavk in Tu pa tam že spet zbudila zelo zgodaj in začela pospravljati šotor, a smo ju kljub temu na koncu ostali čakali. Pod nadzorom vodnice smo pometli šotore, pomili njihovo dno ter jih pospravili v vreče.



Po zajtrku je prišel še Lucky Luke, s katerim smo se odpravili na naše zdaj že stalno zbirališče k "deblu", kjer smo počakali na podelitev, ki je imela manjšo zamudo.


V zboru, ki je bil ob 11:00 smo nestrpno čakali na rezultate. Ker smo izvedeli, da se je ekipa na 3. mestu pritožila, nas je zanimalo, če je bila njihova pritožba uspešna. Poleg tega nam je bilo na soncu v krojih zelo vroče, zato smo konec zbora še bolj komaj čakali.


Dosegli smo odlično drugo mesto...


...in smo na naš dosežek zelo ponosni!

Državnega mnogoboja se bomo udeležili tudi drugo leto, kjer pa seveda nameravamo doseči še boljše rezultate.

                                                                                                                                                         Picasa

Ni komentarjev: