sobota, 14. julij 2012

Že odštevamo ure do odhoda

7. dan se je začel malo bolj zaspano, saj smo zaradi dežja vstali šele ob 8ih. Potem, ko smo se umili in pozajtrkovali, so imeli GG-ji improvizacijske delavnice, kjer so morali pokazati svoje igralske sposobnosti, MČ-ji pa so se podili po gozdu na lovu na lisico. Ko so se vrnili v tabor, smo čas do kosila zapolnili tako, da smo prepevali ob kitari in se igrali različne taborniške igrice.
Po kosilu in popoldanskem počitku MČ-ji odšli v »gozdno šolo«, kjer so se skupaj s svojimi vodniki naučili razne veščine.


 GG-ji pa so na podlagi napotkov, ki so bili skriti v bližini tabora, iskali zaklad. Po uspešno končanem iskanju smo pojedli večerjo, nato pa se igrali zabavne igre.


 Večer pa smo končali s PP krstom, in sicer so se družini PP pridružili 4 GG-ji.




Sledil je še zadnji, 8. dan.
Jutranjem zboru je sledilo skupinsko in vodovo slikanje.


Nadaljevali smo s krstom tistih, ki so se prvič udeležili tabora, na katerem je bilo govora o kraljeviču čigar grofično je čarovnica začarala v zelo izbirčno žensko. Grof se je trudil najti jed, ki bi ji bila všeč, tako je najboljši kuhar v deželi na različne načine pripravil veliko jagenjčkov.




Po krstu so MČ-ji pospravili svoje šotore, grče so podrli tiste, ki so bili že prazni, GG-ji pa so odšli igrat paintball.
Dan še vedno uspešno in z veliko zabave nadaljujemo ter uživamo zadnje ure letošnjega taborjenja.


Spisali Kristina in Orglca.

p.s. V nedeljo se vrnemo malo pred 17 uro v Logatec in na Vrhniko.

Ni komentarjev: