petek, 3. april 2009

MALA PLANINA 2009

Kot vsako leto smo se tudi letos podali na zimovanje na Malo planino, kjer smo se kljub slabemu vremenu imeli odlično. Še posebno tisti, ki smo tja prispeli že v četrtek, saj smo imeli celo malce sonca. :)



Med zimovanjem nam je zimovodja in starešina rodu - Krilati Lev povedal, koliko je v svojem mandatu naredil za logaške tabornike.



Ker fantje niso bili razpoloženi, so punce zadevo vzele v svoje roke in se šle neko novo igro, katere imena in pravil ne poznam, ampak mislim, da je zmagala @fna.

Naj se vam še opravičim, ker je tako malo slik (v primerjavi z Barcelono), ampak tri dni je bila taka megla, da se na slikah nič ne vidi, če pa jih vseeno želi kdo videti, jih lahko prevazme na uredništvu našega spletnega dnevnika.

Za Vas Špohtl.

6 komentarjev:

Supernarc pravi ...

kako pridem do uredništva spletnega dnevnike? Limona se prijavljam za ogled še preostalih slik!

špohtl pravi ...

moreš poslat pisno prošnjo na Notranjsko 14., kjer se uredništvo nahaja, v kateri moreš napisat zakaj bi si želela slike ogledat, katere slike, kaj boš s podatki o slikah počela in komu vse boš o slikah govorila. nato pa se bo sestal upravni odbor uredništva, ki bo tvojo vlogo natančno preučil in podal odgovor v roku pol leta

jež pravi ...

Limona - z drugimi besedami: druge slike bodo še naprej ostale zavite v meglo! ;)

špohtl pravi ...

no ja, ne smemo bit tako črnogledi, Jež, konec koncev, je blo gor še velik drugih fotografov, vendar naj na tem mestu opozorim, da so te slike neuradne in jih kot take uredništvo ne priznava, saj obstaja velika možnost spreminjanja vsebina s pomčjo fotošopa.

Suha južna pravi ...

Predlagam, da vsak zapeče slike na cd, mi jih prnese jest pa jih bom nasnel na dvd da bojo use skp!!!

Čopasti Metulj pravi ...

pol jih pa - suha južna - dej še men, pa bom naredla spletni album na googlu, ane, pa še dvd-jev nau treba pečt!

kojk je blu lušn! :)